Pálkő birtok?

két unokatestvér belevág

Fejlemények

2015. május 05. 10:05 - transylvanicus

Nos, volt dolog az elmúlt pár hónapban.

A szakvélemény természetesen megérkezett, ugyanaz szerepel benne, amit a helyszínen szóban mondott az úr, vagyis dió a legfelső részen nagyon kevés, alatta egy sávban mogyoró, de bodza az egész területre bárhová telepíthető. Nem lettünk lelkesek ettől, de egyelőre még mindig nem a miénk a terület, szóval felesleges lenne előre aggódni.

A területről:

Február 18-án kapta meg az önkormányzat a szerződést az ügyvédünktől. Kifüggesztették 60 napra, ami április 18-án járt le. Ezalatt nem jelentkezett senki elővásárlási szándékkal. Ezután megjárta a földhivatalt, ott is rendben volt minden. Most került vissza a földbizottsághoz, és a végső áment ők mondják ki. Nemrég helyi lakosokká lettünk, így már emiatt sem vagyunk kigolyózhatók.

A támogatásról:

Mindkettőnk előlege megérkezett. Érdekesség, hogy mindössze 4 nap eltéréssel adtuk be a kérelmet (az enyém február 19-én, Lórié február 23-án került postára), mégis 21 nap eltéréssel érkezett az összeg (az enyém március 5-én, Lórié március 26-án)!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palkobirtok.blog.hu/api/trackback/id/tr987431416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása