Pálkő birtok?

két unokatestvér belevág

Terület

2015. február 16. 17:59 - transylvanicus

Egy héttel ezelőtt sikerült aláírnunk a szerződést a kenyai területre. 3 helyrajziszámon, összesen kicsit több mint 12 hektár, erdőtalaj, gyönyörű fekvés.

Hogy a mienk lesz-e végül, az néhány hónap múlva derül csak ki, az eljárás végén. Lórinak közben papírja is lesz róla, hogy földműves.

A TÉSZ tagságunkról másfél hét alatt nem érkezett meg az igazolásunk. Lórinak még az előző bejegyzésben említett okmányirodai igazolása hibádzik a TÉSZ-en kívül.

Az Érdi Gyümölcskutató igazgatója már a helyszínen elvetette a dió telepítés lehetőséget, a terület fagyzugossága miatt. Sebaj. Ha a tulajdonunkba kerül, akkor majd kiötöljük, hogy mit ültessünk bele. A szakvéleményt péntekre vártam, most hétfő van.

Ha a holnapi postával nem érkezik meg a két levél, akkor megint körbezargathatom a népet. Napokra vagyunk attól, hogy elindítsuk az előleg lehívását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palkobirtok.blog.hu/api/trackback/id/tr687180757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása